« Restaurant weer open voor gasten!»

Gepubliceerd op 20-05-2020

Jaaa! Vanaf 1 Juni mag ons restaurant weer open en kunnen jullie weer gezellig bij ons komen eten! We kunnen niet wachten!
 
Om te zorgen dat we zoveel mogelijk mensen op een geordende manier een plekje kunnen aanbieden, hebben wij hiervoor een nieuw "reserveersysteem" bedacht.

1. RESERVEREN kan alleen TELEFONISCH
2. Op de plattegrond ziet u welke tafels in ons restaurant gebruikt kunnen worden. U belt ons op, geeft aan welke tafel u graag zou willen, hoeveel personen en welk tijdstip. U kunt kiezen uit:
- 17:00 tot 19:00
- 19:15 tot 21:15
Wij zullen dan vervolgens bevestigen of de gewenste tafel op dat moment beschikbaar is, of eventueel alternatieven geven.
Op deze manier kunnen wij zoveel mogelijk mensen in het restaurant verwelkomen.
3. Mensen uit één huishouden mogen gewoon samen aan één tafel zitten en hoeven onderling geen anderhalve meter afstand te houden.
4. Zoals u ziet, zit er tussen ieder tijdslot een kwartier. In deze tijd zullen wij de menukaarten, tafels en stoelen grondig schoonmaken om te zorgen dat het voor iedereen veilig is om bij ons te komen eten.
5. Als u heeft gereserveerd mag u binnenkomen via de "oude" ingang. De andere kant zal namelijk voor het afhalen gebruikt worden.

Verder gaat ook het TERRAS open op 1 juni. Voor het terras geldt:
1. Kom even binnen om te laten weten dat u plaatsneemt op het terras, op die manier weten wij zeker dat we niemand over het hoofd zien.
2. Zorg dat u anderhalve meter afstand houdt van andere gasten. We zullen hier samen op letten.

AFHALEN gaat nog steeds door zoals u van ons gewend bent!
1. Nogmaals, graag telefonisch bestellen, zeker nu er meer gasten in het restaurant zullen zijn, om te voorkomen dat er te veel mensen tegelijk binnen zijn.
2. Als u het eten komt afhalen, mag u binnenkomen via de "nieuwe" ingang. De andere ingang is bedoeld voor mensen die hebben gereserveerd.

En zoals altijd, als u zich niet lekker voelt, koorts heeft, etc. blijf dan thuis.

Graag zien we jullie vanaf 1 juni weer in het restaurant! Stay safe!
- Het team van Sphinx Heeze

Sphinx-plattegrond-1589964927.PNG